L'UltraEbre Swim Marathon requereix un entrenament amb mesos d'antelació, No només és entrenament físic i també s'ha de  tenir en compte la importància de la nutrició esportiva, que dependrà de la duresa i la intensitat del repte i dels nostres entrenaments del dia a dia per no decaure a nivell energètic i oferir als músculs tots els nutrients que necessita per desenvolupar l'activitat.

Un pla alimentari adequat ens permet que disposem sempre de l'energia que ens cal per aconseguir l'optimització del nostre rendiment i assolir els objectius proposats. A més ens ajudarà a reduir el risc de lesió i millorar el nostre estat immunològic. S'ha vist que establir unes pautes nutricionals individualitzades en els entrenaments i travessies retarden l'aparició d'hipoglucèmies (causants de fatiga) que és la causa més important de disminució del rendiment i l'abandonament.

A xswim project pensem que han de ser especialistes en nutrició esportiva els que han de dirigir aquestes pautes, i, per això, hem fet confiança als professionals de Nutriexper.que us ofereixen els seus serveis.

Aquests serveis van encaminats a millorar l'estat nutricional, composició corporal, i, rendiment esportiu preparant-los bé sigui mitjançant visites aïllades o establint uns programes en funció del seu calendari de competicions i entrenaments amb una durada de tres, sis, nou o dotze mesos.

Tots els programes inclouen els menús individualitzats i les modificacions que es necessitin per afrontar els reptes esportius que ens proposem dins dels mesos de durada del programa.

A més es disposarà d'assessoria i consultoria on-line gratuïta per a que l'esportista es senti sempre acompanyat i pugui solucionar els seus dubtes.

A més, si estas inscrit a alguna de les proves del calendari de xswim project et beneficiaras d'una primera visita informativa amb valoració de la composició corporal per bioimpedància electrónica de forma gratuïta.

Si teniu qualsevol dubte o consulta sobre nutrició, només heu d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o emplenar el següent .

nutrisportgr telepizzagr Coca-colagr SBHOTELSgr squaligr REFIXgr

 

tivenysgr xertagr tortosagr ampostagr esportcatlogr gencatlogr idecelogr fmqvgr

 

BSwimgr nutriexpergr SWICOredgr sportsticksgr RedNessgr 4colors2gr ubaldogr EdgarEndrinogr eblancogr