UEline

Sector 1. Tivenys-Tortosa.

Aquest tram també conegut com el de les cinc illes el dividirem en dues etapes. En general un sector amb trams amb forta corrent que disminueix en els punts on el riu es fa ample.

La primera etapa on visitarem la illa dels Masos i la Plana, tot passat Xerta i arribarem a Bítem en un tram on el riu perd velocitat.

A la segona etapa passarem per les Illes d'Audí i la Xiquina que ens portaran a Tortosa passant pel pont de l'Estat i el pont de ferro i arribant a l'embarcador del club de rem.

UEO01TivenysBitem

UEO02BitemTortosa 

Sector 2. Tortosa-Campredó.

Un tram que ens fa passar pel pont del Mil·lenari i ens apropa a l'Illa dels Bous i ens porta al modern embarcador del Club de Rem de Tortosa, a Campredó. A partir d'aquí el riu va perdent velocitat fins arribar a l'embarcador de Campredó, on es comencen a trobar els efectes del vent i del mar.

UEO03TortosaRem 

UEO04RemCampredo

Sector 3. Campredó-Amposta. 

El darrer tram, on el riu en superfície es posa en contra per efectes del vent de mar i on es poden trobar onades en contra. Quatre ponts que comencen amb el gasoducte seguit d'una llarga recta fins als tres darrers ponts, el del tren, el de l'autopista i el pont penjant, que és la porta d'Amposta, punt i final del trajecte.

UEO05CampredoAmposta 

Timing

UErec

h2osprthgr finisgr SBcoronagr

 

idecelogr gencatlogr esportcatlogr tivenysgr xertagr tortosagr ampostagr pcampostagr fmqvgr

 

nutrisportgr nutriexpergr telepizzagr Coca-colagr comansilogr safeseagr 4colors2gr escarlatagr hlcgr RedNessgr